Diensten

Bedrijfshallen

Bouw en advies van uw bedrijfspand

Bij BJT Bouw kunt u niet alleen terecht voor de bouw van uw bedrijfspand, maar ook voor deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces. Van het eerste ontwerp tot en met de realisatie zorgen wij voor praktische uitvoerbaarheid, een financieel verantwoord ontwerp en een fraaie uitstraling.

Ontzorging bij gemeentelijke procedures

Naast het aanvragen van de bouwvergunning, nemen wij ook alle werkzaamheden die samenhangen met gemeentelijke procedures uit handen. Door onze gedegen aanpak en ruime ervaring, bent u verzekerd van een representatief en duurzaam gebouwd bedrijfspand tegen lage bouwkosten. Daarnaast waarborgen wij afspraken over de tijdsplanning en bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Een bedrijfspand dat aansluit bij uw identiteit

Onze vaklieden zorgen ervoor dat uw pand volledig voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij begrijpen dat een bedrijfspand niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet passen bij uw identiteit. Daarom bouwen wij een pand dat perfect aansluit bij uw bedrijf en uw visie.

Met BJT Bouw haalt u een betrouwbare partner in huis voor de bouw van uw bedrijfspand. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en laat ons u adviseren en ontzorgen tijdens het hele proces.

Scroll naar boven
Scroll naar top