Diensten

Nieuwbouw met prefab

Prefab Bouwen: Een Slimme Keuze voor Uw Nieuwe Woning

Prefab bouwen als uitstekend alternatief voor traditionele nieuwbouw

Voordelen van Prefab Bouwen

  1. Snelle bouwmethode met minder rentelasten
Prefab-systemen maken gebruik van vooraf gefabriceerde bouwelementen, waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt verkort. Dit betekent dat u eerder in uw nieuwe woning kunt trekken en minder rentelasten hoeft te betalen tijdens de bouwperiode.
  1. Minder faalkosten en minder uren op de bouw
Doordat de bouwelementen in een gecontroleerde omgeving worden geproduceerd, is de kans op fouten en faalkosten aanzienlijk lager. Bovendien zijn er minder manuren nodig op de bouwplaats, wat leidt tot lagere arbeidskosten.
  1. Onderhoudsarme woningen
Prefab woningen zijn vaak uitgerust met onderhoudsarme materialen, zoals kunststof kozijnen en overstekken. Dit betekent dat u minder tijd en geld hoeft te besteden aan het onderhoud van uw woning.
  1. Bewezen standaarddetails
Prefab bouwsystemen maken gebruik van standaarddetails die zich ruim hebben bewezen. Dit garandeert een hoge bouwkwaliteit en zorgt voor minder problemen tijdens en na de bouw.

Flexibiliteit in ontwerp en uitvoering

Bij prefab bouwen zijn er talloze opties om uw woning aan te passen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Of u nu kiest voor een starterswoning of een basiswoning, er zijn altijd mogelijkheden om het ontwerp te veranderen. Denk hierbij aan het aanpassen van de breedte, lengte, gevelindeling, of het toevoegen van dakkapellen, schoorstenen en erkers.

Kies voor BJT-bouw: Kwaliteit en gemak

Als u kiest voor BJT-bouw, dan kiest u voor de kwaliteit van een traditioneel gebouwde woning met de voordelen van een prefab bouwsysteem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten? Vraag ons gratis prefab-nieuwbouwboek aan via info@bjtbouw.nl of bel ons voor een informatief en oriƫnterend gesprek. Samen realiseren we uw droomwoning op een efficiƫnte en duurzame manier.
Scroll naar boven
Scroll naar top