Diensten

Nieuwbouw

Welkom bij BJT Bouw, uw betrouwbare partner in de particuliere en bedrijfsmatige bouw!

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bouwbedrijf waar u terecht kunt met al uw speciale woon- en werkwensen. Bij ons staat de klant centraal en wij gaan geen uitdaging uit de weg om aan uw wensen te voldoen.

Onze projecten spreken voor zich

Wij hebben in de afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd naar alle tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om een unieke woning voor onze particuliere klanten of om de bouw van bedrijfsruimtes voor onze zakelijke klanten, wij zorgen voor een succesvolle realisatie.

Persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften

Wij geloven in persoonlijke aandacht en daarom definiƫren we samen met onze klanten de gewenste woning. Door middel van verschillende gesprekken brengen we uw wensen en behoeften in kaart. Onze eigen tekenafdeling vertaalt deze naar prachtige schetsen, zodat u een goed overzicht krijgt van hoe de woning er uiteindelijk uit zal gaan zien.

Garantie en service na oplevering

Na de oplevering van de woning kunt u rekenen op onze garantie en service. Wij hechten namelijk een groot belang aan tevreden klanten. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn of niet goed functioneren dan verhelpen we dit graag. Bij ons krijgt u dus niet alleen de woning van uw dromen, maar ook nog eens de beste nazorg.

Duurzame en energiezuinige bouwmethodes

Bij BJT Bouw streven wij naar duurzame en energiezuinige bouwmethodes. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw woning niet alleen mooi is, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Laat ons uw droomwoning of bedrijfspand realiseren

Kortom, BJT Bouw is uw ideale partner als het gaat om bouwen met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Ons succes is te danken aan onze tevreden klanten en niet voor niets keren zij bij ons terug met aanvullende of nieuwe bouwwensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons uw droomwoning of bedrijfspand realiseren.

Scroll naar boven
Scroll naar top