Bel ons vandaag nog!

(0599) 587187

Nieuwbouw met prefab

Is traditionele nieuwbouw niet haalbaar? Dan hebben wij een scala van mogelijkheden om uw nieuwe woning te bouwen met kwalitatief hoogstaande prefab systemen. Wij werken volgens een unieke bouwmethode die resulteert in duurzame en energiezuinige woningen, tegen een scherpe prijs.
Daarnaast is het bij prefab-systeembouw ook heel goed mogelijk om uw eigen keuzes te maken en uw woning volledig te laten bouwen volgens uw eigen smaak en afgestemd op uw eigen voorkeuren en omstandigheden.
Nieuwbouw met prefab-systemen heeft vele voordelen waarvan de belangrijkste zijn:

- het is een snelle bouwmethode met minder rentelasten;

- minder faalkosten en minder uren op de bouw;

- het zijn onderhoudsarme woningen (met kunststof kozijnen, overstekken enzovoort)

- er worden daarbij standaarddetails doorgevoerd die zich ruim hebben bewezen.

Hieronder ziet u voorbeelden van starterswoningen en van basiswoningen. Vanuit de basis kunnen meerdere types woningen worden gebouwd. Individuele wensen kunnen in ieder ontwerp worden ingepast, zoals breder, langer, andere gevelindeling, toevoegen van dakkapellen, schoorstenen en erkers.

Kiest u voor BJT-bouw, dan kiest u voor de kwaliteit van een traditioneel gebouwde woning met de voordelen van een prefabbouwsysteeem. Wilt u meer weten? Vraag ons gratis prefab-nieuwbouwboek aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons voor een informatief en oriƫnterend gesprek.