Bel ons vandaag nog!

(0599) 587187

Over ons

 

Bouwbedrijf BJT Bouw is gevestigd aan de Drenthweg 23 in Ter Apel. BJT Bouw heeft jaren lange ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud van particuliere woningen en bedrijfspanden.

BJT Bouw bouwt voor de dag van morgen. In een wereld waarin slimme oplossingen, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden. Er worden meer en hogere eisen gesteld aan duurzaamheid. Ons doel is bouwen op hoog niveau tegen een scherpe en eerlijke prijs. De kwaliteit moet top zijn.

BJT Bouw is veel meer dan alleen een bouwbedrijf, wij verzorgen ook de gehele ontwikkeling, van A tot Z! We denken met u mee en nemen u veel regelwerk uit handen. Met onze kennis, aanpak en uitvoering realiseren we ook uw woning op hoog niveau. Uw wensen op dit gebied zijn dan ook onze opdracht. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren alsook bedrijven.

Wij hechten een groot belang aan tevreden klanten. Niet voor niets keert een steeds groter wordende groep vaste klanten bij ons terug met aanvullende of nieuwe bouwwensen.

Laat ons uw nieuwe project bouwen! 

Westerwoldebiz-bjtteam nieuw